Gabimi që e bëjmë të gjithë, ja pse nuk duhet ta fusim shalqirin në frigorifer

Gabimi që e bëjmë të gjithë, ja pse nuk duhet ta fusim shalqirin në frigorifer

Vapa e madhe na detyron që shumicën e ushqimeve t’i fusim në frigorifer, madje edhe shalqinjtë, por në fakt ne bëjmë një gabim të madh. Në të vërtetë, siç thonë ekspertët, shalqirin duhet mbajtur në temperaturë dhome, në mënyrë që të ruajë të gjithë përbërësit ushqyes me të cilët është i pasur. Kur është i ftohtë, shalqiri humb shumicën e vitaminave dhe të materieve ushqyese.
Edhe një gjë e kanë zbuluar shkencëtarët.
Get This Widget

Categories

Labels

Gazeta Shqipetari.
¯\_(ツ)_/¯
Something's wrong

We can't seem to find the page you are looking for, we'll fix that soon but for now you can return to the home page